Bij CAT & CO volgen de collecties elkaar stipt op. De rode draad is creativiteit, kwaliteit en vakmanschap. Al meer dan vijfentwintig jaar ontwerpt Katrien De Dobbeleer modebewuste tassen die ook praktisch zijn. Ze laat haar intuïtie de vrije loop en combineert een realistische kijk op zaken met een creatieve inborst. Het resultaat is een aparte, ambachtelijke collectie die met beide voeten in het dagelijkse leven staat. Deze collecties geven uw outfit een apart karakter en een persoonlijke toets.

Vakmanschap en veeleisendheid staan garant voor het zachtste en soepelste leder, aparte details en modieuze afwerking.

“Eyecatchers” in deze collectie zijn  tassen van groot formaat  met meerdere zakken. Praktisch en boordevol handige extra’s: verstelbare en ergonomische riemen, opgestikte zakjes, ingewerkte ritsen, onderverdelingen, een zakje voor de GSM…Details die onze tassen een aparte uitstraling en heel wat meerwaarde bezorgen.

Voor zomer 2021 breidt de collectie haar “easy-to-be” imago verder uit  en trendy details geven de collectie een apart ritme. Zeer soepel leder wordt met veel verfijning bewerkt tot plooien, flappen… om interessante volumes te scheppen.

Het zomerse palet houdt oprecht van natuurlijke kleuren: roze, tabak, hazelnoot, café, cognac en roeste tinten. De collectie is ook verkrijgbaar in zwart, muisgrijs, chocolade, olijfgroen….Een rijk en uitgebreid gamma dat zich soepel op de trendgolven beweegt en tot in alle kleerkasten doordringt. 

CAT & CO, een 100% Belgisch product.
Beslist een niet te missen kleurrijke collectie!